MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Thursday, June 18, 2009

Winchester School Graduation Day














Date : 18 June 2009 (Thursday)
Time : 8.30 - 11 a.m
Venue : Graduation Day Foundation Stage 2
The Winchester School, Jabel Ali
Dubai, UAE


Pagi ni kakak tak pergi naik bas sekolah, pergi dengan mama dan papa sebab ada Graduation Day. Cikgu dah bagi memo pakai dress ke sekolah...so awal-awal lagi kakak nak pakai baju ala-ala princess untuk graduation ni. Few days before graduation, hari-hari dia praktis nyanyi lagu graduation dan menari kat rumah hehehhe..excitedlah tu

kakak : "Graduation, graduation boy and girl.., "

So pagi ni ramai parents yang datang masing-masing bawa camera, videocam untuk merakamkan detik manis anak kesayangan mereka tamat pengajian kindergarden stage 2 (KG2)


Alhamdulillah dah selesai pon...next semester...September 2009 kakak akan masuk Grade 1....kat sini cepat masuk kindergarden seawal umur 4 tahun..so kalau umur 6 thn kat M'sia baru masuk kindergarden...kat sini umur 6 thn dah kira macam masuk darjah satu (grade 1)

So hari ni tengahari order KFC je mama tak sempat masak hehehehe sempena celebrating her graduation day..

Congratulation sayang...mama bangga in your achivement! (walaupon agak ketinggalan beberapa bulan sebab start masuk sekolah early January 2009 - kebiasaanya sekolah kat sini bermula September 2008 tahun lepas)

10 comments:

ZaiY said...

tahniah utk kakak. mesti xsabar nak naik Grade One september ni.

ain said...

tahniah utk kakak. semoga sentiasa cemerlang dlm pelajaran!!

paij188 said...

congrats..congrats..sept ni jumpe tini yer.

Syigim said...

the proud mom & dad.. :) x saba nk khaleef plak masuk nanti.. nanti kakak kena jaga tini & khaleef tau!

tapi...mane gamba pakai baju pwincess tu?!!

;)

ima said...

tahniah jugak untuk kakak...moga terus maju....

blogresipi said...

Congratulations kakak!!! Comel je kakak pakai jugab graduation tue..tp tak nampak la baju princess tu..ehhehe..

eiyda said...

Wahh cantiknya kakak pakai baju graduation tu..next year dah masuk Grade 1 yer..sama la ngan anak eiyda yg lelaki tu..

Congrats ye kakak!! ;)

pn-iena said...

congratulations fatin...

JiEjAh_DeEn said...

tahniah tuk fatin , cepat jekk masa berlalu kan ?


mida , ambil award & tag yer :D

FiDa@aMiDa said...

kak ZaiY, kak ain, kak ima, ijan, eiyda, pne iena, kak jiejah, fairus, syiqim
terima kasih

fairus
aah sept ni jumpa tini dgn anak

syiqim
aah nanti jumpa tini jugak di winchester

baju princess tu kaler purple tu lupa nak ambil gambar before pergi sekolah pagi2 tu dah terlewat...tapi ada gambar dia kat atas pentas tu tgh nari.

eiyda
anak eiyda pon dpt masuk winchester gak ya nanti jumpalah fatin amily


kak jiejah
terima kasih..aah cepat masa berlalu..oic dpt tag ya nanti mida buat ya..tq