MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Monday, June 29, 2009

Gunting rambut, tengok baby boy baru lahir





28/6/2009

Semalam dapat berita Lynn dah bersalin pukul 11 pagi kat Welcare Hospital...so lepas hubby balik opis...baru nak bertolak ke hospital...kekawan kat Dubai kalau nak melawat Lynn boleh ke bilik #105


Tahniah buat Lynn dan Faizal dapat anak sulong baby boy yang comel dan hensem...selamat berpantang ya...bertambah anak-anak dubai kat sini hehehhe


Balik dari hospital...on the way hubby singgah area Lamcy...ambil baju laundry..kat sini murah compare rate kat Al Barsha mahal...then nampak kedai gunting rambut...dah lama rambut adik panjang hari tu mama dia dah potong sket tapi senget lah tak reti sangat nak potong hehehhehe...tanya kedai gunting tu kata 15aed okaylah takdalah mahal sangat..compare dengan kedai gunting yang lelain tu lagi mahal hegenya


Elok je dia dok diam....tak gerak-gerak...okaylah next time boleh potong kat kedai ni lagi hehehehe



3 comments:

ain said...

tahniah utk lynn dn faizal!!!

psst...fida tak nak ke made in dubai satu..??

blogresipi said...

Comel je anak2 Kak Fida ni.. kakak dan adik tue umur berapa tahun Kak?

FiDa@aMiDa said...

kak ain
yg dua org ni pon tak larat jaga...fikir byk kali utk menambah lg hehehhe


ijan
jarak kakak dgn adik 3thn