MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Saturday, June 6, 2009

Anniversary 6-6-2009

6-6-2009


TODAY is my 6th Anniversary..
kebetulan pulak hari ini adalah Hari Keputeraan Agong.


Kejap je dah 6 tahun terasa macam baru je semalam bernikah hehehhehe...anak pon dah semakin besar. Semoga hendaklah berkekalan hendaknya usia perkahwinan kami..

Okaylah pagi ni nak keluar sebab ada appointment gigi...pastu nak celebrate our anniversary lunch kat luar bawa anak-anak sekali...nak celebrate berdua tak da org pulak nak jaga budak-budak ni heheheh angkutlah sekali

Mula-mula ingat nak pergi celebrate annivesary kat Dubai Marina Mall...pergi kat sana cuma ada food court jer tak da specific restaurant..pusing-pusing dalam tu 10 minit jer pastu keluar tak da apa yang menarik dalam tu...pastu husband ajak makan kat Nandos kat area The Green.



Not bad gak lah makan kat Nandos ni..kat Malaysia pon ada nandos ni jugak..cuma dah lama tak makan...harga pon tak dah mahal sangat compare kalau makan kat TGi FriDays hari tu hehehehe


9 comments:

paij188 said...

congrats, happy anniversary Fida! tahun ni kami pun 6 tahun. tp ujung thn ni br genap..hehehe.. nak wat camne bukn ade baby sitter ..unless fida nk drop budak2 kat sini leh la g celebrate 2 org. huhuh.. sy ok je klu nk tolong tgk budak2.

U-jin said...

happy 6th anniversary...hope u happily ever after n after

Syigim said...

nice number! 6hb 6, celebrate 6 tahun. happy & loving always k?

summer sale dah start kan? fida kena mintak 6 presents ni! ;)

ZaiY said...

tahniah fida, happy anniversary! semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

izan said...

heppy 6th anniversary to amida...semoga berbagia hingga ke hujung nyawa......

celeb kat mana tu

FiDa@aMiDa said...

fairus

terima kasih for the wish
takpelah menyusahkan pulak nanti hero kecik fida ni tak leh berenggang walaupon sekejap...pastu mesti nak nenen je kejenya..

ujin,
tq

syiqim,
aah nice number 6-6 pulak heheh
present emmm tahun ni tak da hadiah special sbb dah dpt in advance masa pindah rumah hari tu hehehehe...summer sale dah start

kak Zaiy
terima kasih

eiyda said...

Fida..
Sorry la terlambat..tak bukak blog 2-3 hari ni..hepi belated anniversary..eiyda doakan semoga fida berbahagia dan perkahwinan berkekalan ke anak cucu..;)

ain said...

HAPPY 6TH ANNIVERSARY FIDA. semoga perkahwinan fida berkekalan dn bahagia hingga ke akhir hayat. sori for the late wishes, 2 hari x de kat umah.

FiDa@aMiDa said...

kak ain, eiyda

terima kasih atas ucapan :)

p/s dah wish pon dah cukup baik