MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Saturday, June 27, 2009

Mutiara Restaurant


26/6/2009

Setiap hari Jumaat kat Dubai merupakan cuti umum...so hari ini memang wajib keluar beriadah bersama keluarga tak kiralah jalan-jalan cuci mata kat shopping mall atau jalan-jalan cari makan kat Restaurant yang ada di sini. So hubby solat Jumaat..makan dulu tengahari kat rumah...lepak-lepak dulu dengan budak-budak...lepas maghrib kami keluar untuk dinner kat luar. Kali ini kami ingin merasai dinner kat Mutiara Restaurant (authentic Indonesian Cuisine) berdekatan dengan Burjuman Centre bertentangan dengan Spinneys.

Kami order Mee Rebus, Kiew Teow Berkuah (lupa lak apa nama penuh menu ni hehehhe), Pecal Jawa, Sate Ayam, Eis Kacang Pelangi (ABC lah hehehe) dalam gambar ini ABC dah cair terlupa nak snap awal-awal sebelum makan budak dah sibuk nak makan aiskerim pink hehehhe

Secara keseluruhannya, kami berpuas hati dengan rasa makanan yang kami order. Layanan mesra oleh pemilik restaurant Kak Ani jugak mesra..siap tanya makanan kami order tu okay tak rasanya?


Waktu balik tu terlupa lak nak tangkap gambar signboard Mutiara Restaurant ni...budak-budak sibuk nak balik kepenatan selepas makan melompat, berlari, menari sana sini heheheh jumpa kawan baru kat sana.



Mutiara Restaurant
Tel : 971 43977650


5 comments:

QiStinA's said...

mmg kan.. kalau weekend...mmg rase nak gantung periuk belanga je... tp tu la.. nak cari lak restaurant yg best2...he..he

FiDa@aMiDa said...

kak moi

exceli mula2 nak gi Betawi Restaurant tapi pusing punye pusing cari restaurant tu tak jumpa...kedai sunflower as a landmark pon tak jumpa heheh malam kot tak perasan..kat mana ek actually restaurant tu?

blogresipi said...

Bestnye...semua menu ala2 kat Msia jer... siap ade kuey teow kuah lagi tue.. :)

MamaFaMi said...

Waduh buk... kok enak skalik hidangannya ya...bikin gue ngences!

FiDa@aMiDa said...

ijan
aah menu ala-ala msia sekali sekala tingin nak makan yg org masak hehhehehe


mamafami
ya buk enak sekali