MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Friday, May 29, 2009

Safa Park, roti kentang lg



29/5/2009


Hari Jumaat dan Sabtu merupakan cuti umum bagi yang tinggal di Dubai, UAE...so setiap Jumaat merupakan aktiviti riadah kaum keluarga jika ada kelapangan...di tambah pula minggu ini bersempena minggu sukaneka Trination UAE ada perlawanan bola sepak di antara pasukan Malaysia di UAE vs Singapore and Indonesia..dan juga captain ball bagi kaum ibu. Next week adalah hari penentunya siapa yang akan bergelar juara..


First time sampai Safa Park ni, memusing-musing jadi Gate1 dah nampak Gate1 tu tapi tak boleh nak U-turn back...terus ke depan jauh lak tu..pusing-pusing balik...parking jugak kat Gate2 tapi jenuhlah berjalan jauh di tengah-tengah panas terik walaupon pukul 10 pagi tapi terik dan bahang itu yang tak tahan uishhhh

Dah sampai masing-masing baru selesai tamat latihan...emm dah sampai lewat di sebabkan tak tau jalan hehehhe takpelah next week datang awal hehehe.

Suasana meriah dengan adanya jualan nasi ayam, karipap, mee tomyam oleh Mr H, nasi dagang, cendol by Eiyda Nik...dan last person sayalah yang keluarkan roti homemadeku buat malam tadi..hehehhehe buat sket je...tak sangka habis licin heheheh sapa-sapa yang melepas tu next weeklah buat tempahan awal....ada yang request bun sardin..alahai hari ni tak da bun sardin..cuma ada potatoes bun je..Insyallah kalau ada permintaan saya boleh buat :) next week

Gambar-gambar acara sessi latihan yang lain tak sempat nak tangkap al maklumlah datang dah lewat...ni jelah gambar-gambar sempat di tangkap...

First time jumpa ummi tini - fairuz...selalu chat kat blog jer..hari ni jumpa face to face...ada geng baru...kebetulan anaknya tini akan masuk sekolah yang sama next semester....dalam gambar ini baby falisha tido kat dlm stroller tak nampak pulak hehehe

Hari ni jugak sempat jumpa member-member yang lain seperti kak Intan, Shiela, Rozana, kak Shidah, Riri, Tengku, Pn Sarah, Aida dan Kak Zaida yang menunggu hari nak bersalin...Selamat bersalin dan berpantang ya in advance

Hari ni tak dapur tak berasap...makan nasi ayam, nasi dagang dan cendol beli kat Safa Park tadi.


6 comments:

eiyda said...

Salam Fida..
Thanks beli nasi dagang & cendol td..ms tgh sibuk2 td lupa lak nak ambik gambar..huhu..roti bun fida sedap! anak2 eiyda suka makan sbb lembut..next week buat lagi tau..nanti promo awal2 k..;)

nekPP said...

wahhhh beriadahhhhh..nasib baik nekpp xdtg..kalau takkkkkkkkkkkkkk kahkahkah..mlm tdi rozana called ky kompom x pie safa park..sori lerr kalau tak sure gamatttt ;p

FiDa@aMiDa said...

eiyda

ialah tadi terfikir gak nak bergambar tapi tgk eiyda bz layan customer pastu dah terlupa nak tangkap :) sedap nasi dagang dan cendol homemade tu :)

yeap Insyallah next week kalau ada permintaan fida buat lg :)

nekPP
itulah tadi dok intai2 ada ker ky sana...apasal tak join? next week wajib tau dtg hehehe

nekPP said...

bz laa fidaa..anak dara ky ada party yg xkan abis sampaiiiii skola tutup ahaks..tu sbb x dpt join..pikir nak gek pi kejap pagi aroud 7.30am..badan xlaratttt ekeke..xdek rezeki nak jumpa..insyallah next time ahaks

FiDa@aMiDa said...

nekPP - ky oo gitu citernya :)

paij188 said...

seronoks... first time jumpe fida.. plus ngn member2 lain jugak..