MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Friday, May 22, 2009

Blogger Award Friendship from ct


1-copy babge ''2009 cute's blogger award''untuk letakkan diblog anda.

2-Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda?

Dapat award ni dari ct yang ada nice and cute blog...kenal & join kelab mama kmc dan pernah berjumpa di Gathering Raya Mama Club tahun lepas 2008 di Malaysia..ct seorang yang lembut mempunyai dua orang anak yang comel dan geram tengok rambut anak-anaknya yang ikal mayang tu :) - thanks ya ct sudi bagi award ni

3-Setiap blogger mesti menyatakan beberapa fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di tag).

- saya seorang yang pendiam tak banyak cakap..orang mesti ingat saya sombong kalau tak berapa kenal..tapi bila dah kenal saya ni peramah jugak orangnya heheheh
- saya suka window shopping, melancong tempat-tempat yang menarik
- saya cuba mencuba sesuatu yang baru sehingga dapat..
- hobi saya telah bertukar sejak tinggal di perantauan - memasak, blogging, photography

4-Anda perlu memilih 6 award seterusnya dan menyatakan padamereka diblog anda....

'The blogger Award Friendship goes to':

1. Yanti Comel
2. U-jin
3. nekPP
4. fairus
5. kak moi
6. fizan
dan sesiapa saje yang tiada dalam list ni :)


2 comments:

nekPP said...

aduoiii kantoiiii niiihhh..ari tu terlepasss dari kantoii tangkap gamborr wahahaha ;p tapi tak perr nekpp ruggeddddddd ;p

FiDa@aMiDa said...

kali ni kantoi heheheheh buat ek nanti tq :)