MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Sunday, July 5, 2009

Johnny Rockets Restaurant





4/7/2009
Semalam tengahari ada appoinment dengan dentis di Marina Walk, Dubai Marina..lepas jumpa dentis bawa budak-budak makan kat fast food restaurant...nampak ada Johnny Rockets Restaurant ala-ala 60an.. yang best tu ada tarikan tarian ala-ala 60an yang dinarikan oleh staff-staff restaurant tersebut.

Nak tau lebih details tentang restaurant ini, menu apa yang ada dan lokasi-lokasi sekitar Dubai
Order 1/2 onion ring + 1/2 fries
apple juice
breast chicken sandwich je

lepas makan bawa pusing-pusing kat luar tengok pemandangan boat-boat yang berada di situ..cuaca agak berjerebu sket so agak kabur bila tangkap gambar


2 comments:

dilaOHdila said...

salam MIda
akahai rindunya Mida
jumpa pulak blog kak dilla ni erk
terkejut kak dilla pagi tadi taw. sempat singgah umah mida tapi tak dan nak tinggal msg ni
alahai faris dah besar. Kakak fatin pun ghitew jugek rk. sat lagi dah leh gi skolah
Mida apa kabar? mesti sronok duk sana. lepas ni mana pulak nak merantau erk...luas pandangan tu.

mama fatin ni masak sedap2 belaka
tengok dari jauh jek ni

keepintouch erk Mida
salam sayang buat Faten & fares

FiDa@aMiDa said...

salam kak dila

kabare? wes mangan urong?

terjumpa blog kak dila masa singgah blog mamafami...ternmpk kat ruang komen hehehe

itulah tak sangka jumpa kak..mida pon rindu gak

baru lg kat sini..selalu2 lah singgah sini :) nanti mida letak blog akak dlm list mida kita tukar2link