MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Sunday, July 12, 2009

gelagat budak-budak



Sesaje upload gambar dalam kamera....lagipon tak da apa nak update gambar masakan..bukannya tak masak..tapi masak yang biasa-biasa je..

emm gambar budak-budak ini tengah main marry go round kat play area dekat Lamcy Plaza...dan gambar kat atas tu kat lobby apartment sambil tunggu papa ambil kereta dari basement untuk pergi jalan-jalan.. Kakak sekarang suka bergaya...nak pakai spec mata pink, skirt pink dan siap nak bawa beg...nama pon budak pompuan kan hehehhehe...adiknya kereta mainan + pistol mainan mesti tak tinggal bawa ke mana-mana dia pergi...time baik okaylah budak-budak ni...time hangin kus kus pengsan mama dia nak melayan kerenah diaorg ni

3 comments:

blogresipi said...

Aii anak patung pun angkut bawak sekali ke kakak? heheh

yanticomel said...

wah...suda besar la farris..
encemmm...
nampak sama tinggi la ngan kakak fatin

FiDa@aMiDa said...

ijan..
aah dia angkust sekali anak patung snow white dia hehehhe

yanti
dia cepat membesar heheh suka buli kakak dia hehehe