MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Sunday, July 5, 2009

Hadiah dari papa + mama

4/7/2009

Papa baru sempat nak beli hadiah walaupon birthday kakak 1/7 lepas..Kakak dapat birthday gift dari papa & mama....kakak pilih anak patung Snow White + 7 orang kerdil, mahal betul set tu ...nak wat camner dia suka patung tu...pejam mata jelah hehehhe..adik pulak nak kereta je..beli kereta jenis BMW X5 yang ada sekali dengan remote...kopak papa hehehhee.

Balik-balik rumah sibuk soh buka hadiah masing-masing...seronoklah dapat hadiah..adik pon tumpang gak ler walaupon birthday dia dah lepas



4 comments:

HASNAH said...

Hepi Besday Fatin Amily....

MamaFaMi said...

Kakak, nanti kalau nak main Snow White, ajak aunty sama ye... Aunty suka main anak patung gak... hehehe...

blogresipi said...

Untung ler adik.. birthday ada hadiah, birthday kakak pun dapat hadiah gak... hehe

eiyda said...

wahh suka la kakak dapat hadiah snowhite..adik lagi suka sbb tumpang sekaki dapat mainan..;)