MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Wednesday, July 1, 2009

Happy 5th Birthday my sweetie







1/7/2009

Hari ini Genap Kakak Fatin Amily berusia 5 thn...beberapa hari lepas sibuk nak minta mama beli cadar stawberry shortcake tu....so semalam dah bentang cantik cadar..ajak dia tido situ mula mama dan papa temankan dia sebelum tido...Alhamdulillah pagi ni saje tangkap gambar dia tengah nyenyak tido ketika awal pagi besday girl :)

Bila kakak jaga tido. dapat ciuman dari mama dan papa...dan tanya dia...best tak tido kat katil sorang-sorang dengan cadar baru? senyum je dia..(lepas ni tak dalah sempit lagi mama tido kat katil selama ni tido berempat..mama dok sipi2 kat tepi katil nak jatuh pon ada hehehe)

mama : mama boleh belikan tapi nanti kakak tido dalam bilik sorang-sorang ya?
kakak : menganguk kepala tanda setuju


pagi ni dua beradik elok main...bagitau adik kata hari ni besday kakak tau...dia pon sibuk keluarkan piano...menyanyi lagu birthday untuk kakak


Nak tunjukkan lukisan kakak lukis semalam..pandai dia melukis...gambar mama & papa, gambar family - 4 org mama, papa, kakak, adik.
gambar mama tu pandai siap lukis gambar gelang mama lagi tu hehehhe pandai betul imaginasinya

SELAMAT HARI LAHIR sayang mama...semoga menjadi anak solehah....rajin-rajin belajar kat sekolah bila buka sekolah semester baru (bulan Sept ni)
So Birthday kakak kali ni... hari tu dah celebrate kat sekolah awal seminggu....tunggu balik cuti kat M'sia kot nanti celebrate dekat rumah opah, aki kat kat Rawang.


10 comments:

ain said...

happy 5th bday untuk fatin Amily. moga besar nanti jd anak yg solehah serta berjaya dunia dan akhirat!!!

psst...gelang mama pun kena lukis, ni musti lip lap..lip lap..hahaha

eiyda said...

Heppy 5th Besday Kakak..Semoga membesar menjadi anak yg solehah, cerdik dan menjadi kebanggaan papa dan mama..;)

psst kakak..da dapat cadar baru promise kena tido katil sendiri k..pasni mama tido tak jatuh katil dah la..hehehe..

Suzi said...

happy b'day fatin, moga membesar jadi anak solehah.
good girl..dah tido sorang2...teruskan fatin...

pn-iena said...

happy birthday Fatin Amily....
wahh dah genap 5 thn ya! marissa bln 10 ni nanti... hehehe lukisan tu comel... boleh ni geng marissa eheh

FiDa@aMiDa said...

kak ain, eiyda, iena, kak suzie

terima kasih wish utk besday girl


eiyda
itulah lepas ni guarantee tak jatuh katil sbb dah luas sket ruang kat katil tu hehhehehe

iena
aah betul ada geng dgn marissa :)

blogresipi said...

Sweet 5th Birthday to Kakak Fatin Amily... jangan nakal2, be a very good girl to papa n mama..:)
pss.. Kak Fida, habes la koleksi barang kemas mama kakak lukis lepas nie.hehe

izan said...

happy bday to fatin amily...semoga sentiasa menjadi anak yang baik dunia dan akhirat....

fizan *sew addict!* said...

Happy Birthday fatin...dh tido sorang eh..sama mcm aleeya...dulu kitorang tido ramai2dlm bilik..haha now dia dah boleh tido sorang...tp adik dia still x nak...kena berhias biliknya...umpan sket

U-jin said...

hepi birthday....fatin...

wah pandai nye lukis...senget jap mata auntie..ekeke

mother of two said...

happy birthday amily..wah2 dah besar dah kakak..pandai kakak lukis gelang tangan mommy... ekekekeke