MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Thursday, June 17, 2010

Tag : ini kasut saya


Dapat TAG nie from tena emm sebulan dah kot..... ikut kata tena..TAG ni as oxygen utk mama bernafas! tarik nafasss dulu...sedut oxygen byk2 dulu... sepatutnyer settle kan dah lama tapi tiada masa yang terluang sorry for the delay



Saya tak da kasut kesayangan...so saya citer kasut baru beli jelah ek...sejak dah tak masuk opis..so tak da sangat nak bertukar-tukar kasut...cuma baru-baru ni pergi Oasis Centre...ternampak kasut tengah sale...so apa lagi rembatlah sepasang hehehhe



Brand : tulis kat situ SX (kasut tak da brand hehehhe) janji selesa dipakai

Warna : Hitam & silver

Harga : murah-murah aje

Tahun Beli : Baru je beli.... a few week ago

Beli : sebab ada sale baru-baru ni..kasut ni tak da tinggi sangat.. emm sejak meninggalkan opis memang dah tak gemar pakai kasut tinggi-tingi dah hehehhe.....so sekarang minat kasut jenis macam ni je senang sarung je dan open lagipon kat sini panas kan...malas nak pakai kasut yang bertutup .....(kalau hujan then saya suka pakai yang bertutup sebab kaki tak basah kena air)


kalau anda rajin bolehlah posing dengan kasut baru/kasut kesayangan anda...tapi saya ni tak rajin nak posing hehehe x dapatlah markah lebih hehhehhe


So nak tag




1. Syigim


2. Fairus


3. Farah


4. Ika


5. Pearls


6. Nazreen


7. Nana

3 comments:

The Juggling Queen said...

oh no! banyaknye 'hutang'! kena setel cepat ni. anyway, thanks fida! :)

PearlnScarf said...

tq k fida..

KELUARGA 17 said...

wwaaa....thoomeii kasut baru kak mida...hehehhehehe