MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Tuesday, June 15, 2010

Award dari fiza



Award ni dapat dari fiza...thanks hari ni free bolehlah gantung award
semoga persahabatan kita di alam maya bertambah erat hehehehe


Adakah anda HAPPY sekarang ?

HAPPY :)


Kenapa anda happy ?
sbb nak balik kg cuti tak lama lagi yahooo.!!!



Apa benda yang boleh membuatkan anda happy ?
happy with family & kids..happy baru je sambut annivessary



Pernah menerima tag ?
banyak kali jugak


Nyatakan warna yang anda sukai .
PURPLE


Beritahu 9 orang yang anda akan tag
Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag . Nak tulis berjela pun tapew
Kawan-kawan blogger yang saya hargai.. kalau free bolah buat awards & tag ni ya hehehe

1. farah

2. syigim

3. fairus

4. net

5. elise

6. nana

7. fizan

8. nazreen

9. kak hasnah



Adakah anda happy dengan apa yang anda ada sekarang ?
yes of course...

2 comments:

The Juggling Queen said...

ye puan, akan saya buat tag ini. sebab saya baru dapat online. :) tengkiu.

HASNAH said...

tima kasih fida..ingat jugak kat akak kt sini yer!! cayunk fida!!