MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Sunday, June 20, 2010

Happy's Father Day

Promotion AED90 per person unlimited





The Junction - Traders Hotel

Salad counter


Tiger Butter Prawn + Fries + Corn

Tenderlion Beef + Fries + Corn

Variety of foods, Salad from the counter


Salmon

Dessert


19/6/2010

Celebrating Father's Day at Traders Hotel near Deira. My daughter really enjoyed eating big prawn without any disturbance from his brother hehehhe..he felt a sleep..during Dessert time he just woke up everything already finish..he ate cake only.

To my asben..i wish Happy Father's Day 2u...thanks for being great & caring father to the kids, great husband to me.. Semoga murah rezeki, panjang umurmu...

To my arwah abah Hj Osman bin Ngah Ismail , arwah FIL Hj Rostam bin Hj Sirat
Al Fatihah..you're the great fathers in the world...sayang abah rindu abah :(

To Fathers out there...Happy's Father Day too...Luangkanlah sedikit masa untuk sama-sama menyambut Hari Bapa bagi mereka yang masih hidup lagi.





8 comments:

adzsha said...

Al Fatihah.

yea kita kena appreciate all our loved ones while they are still with us :D sometimes we forget & took them for granted kan..

alah promo 1 hari je ke? nmpk marvelous je food tu semua..

FiDa@aMiDa said...

lin..tak sure berapa hari tapi kitaorg pergi malam tadi..tak ramai org puas makan hehehehe..balik-balik perut macam ular sawa hehhehe

The Juggling Queen said...

happy father's day en.amran!! :)

Syigim said...

lamanya tak makan buffet...! best!!

al-Fatihah buat abah fida...

FiDa@aMiDa said...

thanks fairus
syigim..itulah lama tak berbuffet hehehe rambang biji mata semua nak makan :)
thanks

hana said...

salam fida..
waahhh sonoknyer diraikan! makan best2! alfatiha wat arwah abah fida!

>>duk usha kat sbox sinun error memanjang! huhuu

Azita Zain said...

salam fida.
amboi...sakan ye celebrate father's day!

al-fatihah utk arwah abah fida. abah k.ita pun dh tak ada. dah 14 tahun pergi meninggalkan kami utk selama2nya....

FiDa@aMiDa said...

salam hana, kak ita kebetulan ada offer unlimited tu apa lg makan puas2 hehehe

sama-sama kita sedekah al fatihah buat arwah abah masing-masing..semoga mereka ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..aminn