MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Thursday, June 10, 2010

Lunch at DOME


Keow Tiaw Goreng

Junior Pasta for the kids



10/6/2010


After school...we heading to Satwa mula-mula ingat nak makan kat Noodles Bowl tapi tak jadilah pulak ternampak DOME area Jumeirah tu..stop situ je..perut pon dah lapar sangat hehehhe

We ordered...two Keow Tiaw Goreng ....tak da kerang heheheh tapi order Chicken Keow Tiaw for me and for my hubby Beef Keow Tiaw...habis tu satu pinggan besar...sedap lah memang betul-betul macam Keow Tiaw kat Malaysia cuma rasanya kurang pedas sketlah..then for kids we ordered Junior Pasta kongsi dua org..then salad fruits

Sambil tengok-tengok broshure dia tu...ternampak ada branch area Souq Madinat Jumeirah...punyelah jauh cari kedai nak makan hehehehe..next time boleh cuba kat sana dekat sket


5 comments:

ZaiY said...

best kan mkn kat dome, ada kuetiaw, nasi gorengpun ada. fish n mushroom bake pun sedapp sgt..

Syigim said...

eh eh!!!! kat dome ade kuey teow?? xtau pun! slalu suka dia punya mushroom soup. sedap ye kuey teow tu??? bestnye! nk try lah

FiDa@aMiDa said...

kak ZaiY...oh ya ker next time bleh try fish n mushroom bake :)

Syigim itulah tgk2 menu ada keow teow apa lagi kitaor orderlah lama tak makan heheheh..sedaplah bagi tekak kitaorg ni heheh try lah :)

The Juggling Queen said...

klu fida tak ckap, tak tau plak ade kuey tiow. kena try la! thanks fida!

FiDa@aMiDa said...

mula2 ingat sapalah yg comment rupanya fairus hehehe dah tukar title blog dah tak perasan hehehhe