MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Friday, June 18, 2010

Demam Bola

Promosi Donut Krispy buy 1 dozen..get half dozen free...

anak lin, haffiy yang comel & hensem...main plastik bag

16/6/2010


Memandangkan sekarang tengah musim bola..so kat mana-mana mesti ada promosi Bola. Promosi Kripsy Donut....buy one dozen...get half dozen free hehehhehe.

satu dozen tu makan kat rumah...half dozen tu bawa pergi rumah kak zulfa ada bacaan Yassin & Tahlil kat rumah dia....memandangkan saya berpuasa so tak dapat nak makan hehehe takpe tuan rumah baik hati so tapau lah sket untuk balik berbuka nanti....macam-macam menu ada..nasi tomato, laksa, kuih muih...murah rezeki tuan rumah berkat bulan Rejab.

Rupanya rumah kak zulfa dekat sangat dengan rumah fairus


5 comments:

Syigim said...

fida! baru beli smlm, dan baruuuu je nk buat posting psl donut bola ni! hihihihi....

khaleef & kahfi suka sgt! :)

indahhouse said...

salam kak fida,
wah..! best kalu kat mesia ada sale macam tu. sah2 borong... hihihi

FiDa@aMiDa said...

syigim itulah perasan at yr facebook tadi hehehe mcm pakat2 pulak kita ek :)

salam indahouse...itulah ada offer ni semua berebut2 nak beli

The Juggling Queen said...

huh, rumah kak zulfa ade baca yaassin? hmm sedih tak dpt join.

p.s. mmg dekat pun fida, bole jalan kaki je.. heheh..!

~~zAnAfAhMi~~ said...

huhu...segala-galanya bola!