MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Sunday, March 21, 2010

Happy's Mother Day


Surprise!


AFTER
BEFORE


21/3/2010

Balik-balik dari sekolah...my daughter cakap
"SuRpRiSeD!!!! Happy Mother's Day"
tak sangka lak hari ni ke Hari Ibu?

Patutlah hari tu terpandang kat depan corridor kelas...ada pasu-pasu berderet tanam biji benih setiap pasu ada nama masing-masing...siap my daughter cakap...."teacher help me to plan seed, put water on it and put near the sunshine" ingat kan saje-saje diaorang tanam for sains project..


Rupanya ini lah surprise nye....

Di kesempatan ini jugak saya ingin ucapkan kepada mak saya yang kini berada di Bandar Country Homes, Rawang, Selangor Hajjah Fatimah Abd Hamid "SELAMAT HARI IBU" you're my wonderful mom in the world~ tak lupa jugak ucapan yang sama kepada Hajjah Napseah Ibu Mertuaku di Kapar, Klang, Selangor

Dan juga kepada follower serta rakan-rakan blogger yang bergelar ibu tak kira di mana anda berada...sudi-sudikanlah ambil e card Mother's Day ni ya.."Happy Mother's Day 2u2"

2 comments:

tifa said...

terharuny a:)

FiDa@aMiDa said...

farah >>>tulah terharu akak bila anak bagi bunga ni :)