MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Wednesday, March 17, 2010

Gali-Gali Contest


Wah rajin pulak hari ini nak join contest....
takpelah kan cuba nasib mana tau ada yang kena tak rugi pon hehehhee :)
MeNarIKKK tertarikKKKK DeBOmmmmmmm...zooMMMM zOOMMMM
aLLLAA kaZZaMMMM nak try test jugak cuba nasib heheheh mana tau bertuah badan..Insyallah walaupon agak2 terlewat nak join jugak tak kira :)


Contest Gali-Gali ini dianjurkan oleh Cikmin untuk blog kasehabadi


Kasehabadi.blogspot.com kini menganjurkan contest yang diberi nama Gali-Gali Contest. Anda cuma perlu baca dan tinggalkan komen disetiap entry baru.kalau tiada entry baru..makanya anda perlu la gali menggali entry-entry yang lama. Tak perlu jadi follower kalau jadi pun bagus jugak tak perlu sticky kan entry,cuma buat entry menggunakan tajuk Gali-Gali Contest dan lekatkan banner diatas beserta backlink contest ini disidebar blog anda bertujuan untuk promosi. Senang kan? mari kita lihat syarat-syarat penyertaan:-



1.Terbuka kepada semua blogger lelaki/perempuan.
[ of course lah saya ni perempuan :) ]

2.Mestilah mempunyai blog sendiri dan blog mestilah melebihi usia 1minggu.
[ dah setahun lebih blog ni ]

3.Setiap Komen mestilah tidak kurang dari 30 patah perkataan.
[ ok coming soon...i will ]

4.Hanya 1 komen pada setiap Entry(pada yg pernah komen di entry sebelum ni,masih boleh komen kali ke-2)
[ yeap jap lagi buat ]

5.Contest ini bermula dari 03/03/10 dan berakhir pada 31/03/10 pukul 11.59pm.
[ nak join gak tak kira walaupon entry dekat-dekat last minute boleh lagi kan kan CikMin?? ]

2 comments:

CikMin said...

salam fida..ok cikmin dah view..sori lambat..penertaan fida diterima ye..selamat menggali..

FiDa@aMiDa said...

salam cikmin..terima kasih terima penyertaaan fida :)