MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Sunday, March 21, 2010

Budak baru baik demam..kemaruk makan sushi bento

Berselera betul diaorg makan!

mama dan papa diaorg pon lama tak makan sushi ni :)




Menu yang we all orderered
tuna lovers bento, unagi lovers bento, tempua bento

outside seating place



20/3/2010


Dah 2 hari my hero demam so last Friday tak berniaga kat bazaar anak tak sihat..so semalam bawa jugak pergi jumpa doktor takutlah nanti berlarutan pulak..sebab dia demam + selesema sekali...Alhamdulillah doktor kata 'nothing serius'

Balik tu singgah makan kat Restaurant SUMO...Japanese food...ala-ala makanan Korea jugak...tak sangka pulak my son & daughter berkali-kali tambah makan nasi...selera betul diaorg makan..seronok tengok..yang sorang tu baru baik demam...bertambah2 lagi selera makan dia...emm mentang-mentanglah masa kecil-kecil dulu kat Korea memang bagi beras ni bagi diaorg makan..tak da lauk pon takpe..just nasi + seaweed....so lepas ni mama dia kena pi cari beras japanese/korean ni...bagi diaorg makan..agaknya basmathi sini diaorg tak berapa nak makan kot hehehe sebab kurang kanji macam beras special ni :)


Restaurant Sumo ini berdekatan dengan Dubai Media City...behind my asben punye office..Business Tower yang ada building yang ada crown berkembar di jalan Syed Zayed Road..not bad jugak taste and very reasonable price.
Saje makan kat luar berangin dan redup pulak hari tu...so we enjoyed it!


For more REVIEW about SUMO boleh tengok kat blog syiqim




3 comments:

Syigim said...

bestnye nk gi lagi la siang2 plak. bole duk kat luar. mcm best je. :)

betul jgk ye diorang dr baby dah makan beras korea/jepun..mane tak berselera ye ;)

paij188 said...

fida: beras or item nak buat sushi banyak dekat Al-maya, try la carik.

FiDa@aMiDa said...

syiqim>>pergi siang boleh duk luar..ya tak ya jugak diaorg ni dari masa mengandung lagi dok makan beras korea :)

fairus>>oic..ok thanks nanti fida cari kat Al-Maya