MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Thursday, September 3, 2009

Orientation Day at new school








1/9/2009
Orientation Day at new school...Alhamdulillah dapat sekolah baru yang dekat sket jarak dari rumah jika nak di bandingkan dengan sekolah lama agak jauh jugak kena naik bas lagi...memandangkan jarak tak jauh sangat bolehlah kakak hari-hari di hantar dengan papa naik kereta.
Bukan main seronok lagi kakak nak pergi sekolah baru..jumpa kawan-kawan dan teacher baru katanya...sekolah akan bermula 6/9/2009
Sekolah Raffles International School ini berdekatan dengan Jumeirah...Umm suqiem 3
berdekatan dengan Burj Al Arab

Semoga anak mama rajin-rajin belajar ya...

6 comments:

nekPP said...

kakak...belajar rajin2 yerr...
errrr mama...kakak mama's junior lah!
sejibik mama! hehe

pn-iena said...

wahh nampak seronok betul fatin ke sekolah ya!...marissa tgk ni mesti jeles..hehe dia tahun depan baru nak tadika kan.. belajr rajin2 tau kakak..

:: elise :: said...

waaaa...dah besarrr nampaknya si fatin neh...makin shomey...rajin2 belajar ye kakak kat skool nanti..

dilaOHdila said...

salam Mida...
kak dilla salute sungguh kak mida ni
rajin masak rajin resepi baru
semua nampak sedap.....

** kakak dah tukar skolah baru erk
unoform merah putih tu menarek.....

deeja said...

salam..ziarah&pershabatan..

FiDa@aMiDa said...

nekpp, iena, elise kak dila,
terima kasih semua atas doa semua

deeja
salam perkenalan jugak terima kasih sudi singgah

kak dila
mana ada resepi baru..semua ambik dari resepi orang mida sajelah try nak tukar2 menu bulan pose ni hehehhe