MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Monday, September 7, 2009

Bazaar Ramadhan Dubai minggu ke-3


Mat salleh ni pon nak rasa my mee bandung :)
my stall



Bergambar dengan pengusaha gerai yang lain Aida dan Kak Ziela



4/9/2009



Minggu ketiga lebih ramai pengunjung semakin meriah..di sebabkan dah start semester baru..sekolah dah buka...walaupon penat memasak tanpa ada assistance kat dapur sorang2 je buat keje tapi seronok dan tambah pengalaman sebagai seorang peniaga di Dubai..tambahan pula roti kacang merah, roti ikan bilis, roti sardin mana nak ada kat kedai-kedai bakery kat sini :) di samping buat sket kuih cara berlauk, mee bandung, bihun sup jugak

Alhamdulillah hasil jualan habis..ada yang nak pre-order my homemade bun sardin, bun ikan bilis for next week

3 comments:

ain said...

meriahnyaaa!!! seronok la fida berjualan!!!pas ni dh boleh bukak cafe terus!!!

FiDa@aMiDa said...

kak ain

aah meriah sekali sekala dpt bertemu kekawan msian jugak..saje nak tambah pengalaman berniaga di bazaar ramadhan dubai..penat gak ya masak2 ni tapi takpe puas hati dan seronok

Nur said...

salam fida
bestkan dapat meniaga. wish nur boleh tumpang sekaki meniaga pisang goreng dgn sambal kicap. kihkihkihkih..

anyway, nak tanya. mat saleh yg beli mee u tu takan u tak kenal. dia dah lama juga duduk dubai. gd day