MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Monday, April 12, 2010

homemade pizza sosej ayam



BEFORE & AFTER
menikmati pizza mama buat :)
budak naughty nak inteprem gak :)
12/4/2010

Hari ni malas nak masak nasi dan lauk pauk...so decided to bake pizza ajelah..lagipon budak-budak suka makan :)

pizza diaorg buat yang kureng pedas...dan segala mak nenek sayur diaorg tak suka kecuali corn and sosej...yang mama punye buat hot & spicy lah :)

layan...jemput makan

RESEPI homemade pizza yang simple boleh CLIK DISINI


4 comments:

ummiluqman said...

nampak menarik.. misti sedap.. nyum nyum

kak ina kl said...

salam fida..memang sedap pizza buatan sendiri.

mas said...

bertuah anak2 n husband, dpt mkn mcm2 yg mummy buat :-)

FiDa@aMiDa said...

azma..trylah buat senang je
kak inakl betul3 kak pizza buatan sendir lagi sedap..lagipon topping pizza tu kita leh boleh apa2 yg kita suka nak boh byk mana pon hehe
mas...alhamdulillah..