MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Sunday, April 25, 2010

Kuih Cara Manis


25/4/2010

Sekarang ni adik dah pandai request hehehhehe.
Si kecil request "kuih green" (sebab dia tak tau nama yang dia tau kuih warna hijau) nak tak nak kesian mama buatkanlah untuk dia sket Kuih Cara Manis ni...malas camner pon mama tetap berkorban untuk anaknya betul tak?



3 comments:

Syigim said...

mcm tu la anak2 fida dah dpt mama yg pandai masak itu ini.. hihihii.. bole la demand ;)

Nur said...

salam salam
boleh lah posto kuih cara fida tuh.. really look superb..

FiDa@aMiDa said...

syiqim..tak da pro sgt..bolehlah kalau anak nak demand tapi ada gak kadang2 tak reti nak buat :)

salam nur..thanks posto ke mana tu nur? msia basi pulak nanti