MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Sunday, January 10, 2010

Jalan-Jalan Sekitar Dubai

Burj Khalifa 828meters




Al Tawasol Mandy Restaurant

Dubai Marina The Walk

Burj Al Arab

Menghidup udara nyaman pagi di sekitar Jumeirah Beach


Bawa jalan-jalan my sis

Souq Madinat Jumeirah



3-10-1-2010
My sis datang Dubai saje bawa dia ronda-ronda sekitar Dubai...walaupon sekejap je Alhamdulillah dia seronok cuma saya yang kurang sihat batuk2 + flu..memandangkan Dubai yang semakin sejuk tapi sejuk2 pon x dalah sampai turun snow hehhehe...


So bagi tidak menghampakan my sis saya temankan dia jalan-jalan with my kids pergi Atlantis tengok aquarium, Dubai Marina The Walk, Burj Al Arab, sekitar Jumierah Beach, Burj Khalifa serta tak lupa juga pekena Nasi Mandi yang terkenal di Deira Clock Tower Al Tawasol



2 comments:

dilaOHdila said...

salam Mida....
HAPPY belated behday...
suka kak dilla tengok view kat Dubai ni
pemandangan yang sungguh Indah. syok nya lah dapat duk tempat orgni, bertuah Mida;-)

FiDa@aMiDa said...

salam kak dila

thanks for the wish :)
alahai kak dila...dok perantauan org ni ada suka duka dukanya..org kata hujan emas negara org hujan batu di negara sendiri lebih baik dok negeri sendiri hehehe