MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Monday, January 4, 2010

Burj Dubai/Burj Khalifa Inauguration Ceremony 04-01-2010 same with my birthday






Malam celebrate birthday di TGi Friday di Mall of Emirates

4-1-2010


Terlebih dahulu nak ucapakan Selamat Tahun Baru 2010 kepada semua kawan2 blogger dan pengunjung setia blog ni..semoga tahun ini murah rezeki, semoga apa yang kita lakukan mendapat dilindungi dan di Rahmati oleh ALLAH..aminnn

Tak sangka secara kebetulan...birthday saya sama dengan pembukaan Bangunan Tertinggi di Dunia dengan ketinggian 828meter...Burj Dubai atau sekarang di kenali dengan nama Burj Khalifa..pertunjukkan bunga api sungguh menakjubkan....tengok dari balcony rumah aje dari jauh..nak pergi sure sesak jalan hehehe


BOLEH LIHAT FIREWORKS DI SINI


Birthday saya kali ni saya buat kek sendiri...Alhamdulillah tak sia-sia saya belajar deco kek masa cuti kat Malaysia baru-baru ni.. em dah selesai potong2 kek keluar makan dinner kat TGi Friday dengan anak-anak


p/s Kawan2 kat Dubai..
kalau kawan nak tempah kek birthday/cupcakes dengan saya bolehlah hubungi fida ya hehehe


8 comments:

june said...

Fida happy belated birthday,,,sory x igt lah dah lama kan kita x berhubung, igt tak kt aku june dr glomac....last 2 years aku ade terima kad raya dr ko masa tu anak2 ko kecil lagi skrg mereka dah besar....aku byk kali sent email kt ko tp x balas pun....rupanye ko sekarang kt Dubai...igt masih kt Korea....balas email ade byk nak cerita kat ko....rindu kat ko lama mencari sekarg baru jumpa....

FiDa@aMiDa said...

terima kasih..alahai june rindu sgt dgn ko..dah berapa org anak ko? maybe inbox aku penuh kot...aku tak terima pon email ko..
email kat aku lah balik.

Syigim said...

happy birthday, dear fida... cantiknyaaaa kek buat sendiri ada gamba ngan ur kids :))

june said...

Akhirnye dpt kita berhubung balik kan,anak dah dua org dua dua lelaki sorang 3+, sorang 1+, nanti kt emeil aku bg gambar diorg heh....seronok x terhingga dpt contact ko balik....
email address june_sya@yahoo.com

mama ju, said...

Salam perkenalan Fida...dapat ni dari ck ina kl...seronok tgk fida kat sana..nanti saya nak explore N3 terdahulu...jumpa lagi..

FiDa@aMiDa said...

syiqim..thanks for the wish

salam perkenalan jugak buat mama ju

UMMI ANGGUN said...

salam perkenalan k.jue n happy birthday,

cantiklah birthday kek tu, siap ada gambar se'family' lagi..dah pegi ke kat burj khalifah tu..husband saya pun dok keje kat Dubai jgk..dia kata ctk tul bangunan tu..saya pegi last hari raya puasa cuma sempat gi tapak dia jer..he..he..anyway salam perkenalan lagi..suka tgk akakbuat kuih2 yang beraneka di sana..

FiDa@aMiDa said...

salam perkenalan buat ummi anggun...terima kasih atas ingatan..dah pergi burj khalifa tu cantik tapi kurus je bangunan dia compare KLCC berkembar hehehe..so x ikut asben kat sini ke?