MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Sunday, May 16, 2010

Mother's Day celebration at SOY restaurant







complimentary keropok udang



N3 yang lepas sambutan Hari Ibu..celebrate di SOY restaurant di Ibn Battuta Mall.
Order simple2 menu je...sorry gambar blur sket..guna hp je terlupa bawa camera besar hehehe

Order chicken steamboat and mee goreng...steamboat okaylah tapi tak leh lawan Johnny's steamboat kat Malaya hehehhe


4 comments:

dilaOHdila said...

selamat hari Ibu mida...
bertuah anakanda berdua tu punyai ibu yang rajin macam mida ni...
** Wah dah pakai DLSR erk
patut gambor Cun belaka lately ni, tahniah

FiDa@aMiDa said...

kak dila..terima kasih :)

b.O.n.d.a said...

blOm terlewat lagi kOt saya nak wish selamat hari ibu buat sis fida juga =)


ke Dubai last april adalah pengalaman yang sangat best walOpun tak sempat nak jalan2 ke mana2..espeially masa naik dhOw cruise tu =)

FiDa@aMiDa said...

thanks Bonda..itulah akak tak sempat nak jumpa hari tu kalut2 dgn budak2 ni pergi dah petang semua org dah balik..