MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Wednesday, January 28, 2009

Nak tanya pendapat Etisalat or Du?

Salam semua

Nak tanya pendapat kekawan yang tinggal di UAE...tak lama lagi fida akan berpindah apt lebih kurang lagi seminggu
so nak tanyalah pakej Etisalat or Du yang mana bagus untuk All-in-One 3-Pack (Land Line, TV and Internet)??


Pendapat you all amatlah di hargai dan di alu-alukan..
syukran jazilan...

4 comments:

Anil Wanina said...

kak fida.. akak angkat saya akan pindah ke abu dhabi ari ni.. husband dia keje kat Etisalat.. vote for Etisalat... hiks... :P

Mastura Daud said...

hermm mas kat Int. City ni ada package utk DU saje, etisalat takde.
but DU quite good sbb ade pakej ni internet n TV. lan line mas x sure sbb x guna.
kami cuma bayar 210 dirham aje utk pakej ni.
channel tv ada sampai 100 lebih channel.

FiDa said...

wanli
thanks bagi comment

mas
oic..so pakej 2 in one lah internet & tv..so landline better tak perlu lah ya..guna hp je mcm tu ker lagi bagus?

Mastura Daud said...

ermm yg tu mas x tau ak komen sbb xpenah guna land line.depend pada k.fida slalu guna phone atau x.