MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Wednesday, January 28, 2009

Alhamdulillah lesen dah dapat

28th January 2009


Pagi ni asben hantar kakak kat depan tunggu bas...macam biasa bas tiba 6.40 pagi.

Exceli dah pergi 2 hari lepas ke RTA tak lepas2 lagi...emm asben hari ini berkobar-kobar pergi RTA untuk dapatkan lesen..semalam pergi dah petang so Q punyelah panjang..dah petang pon tak abis-abis lagi..so itu yang pagi ini bertolak awal naik teksi ke RTA HQ area Deira city center...so dengan harapan tak da panjang sangat Q kena beratur.



Tepat 9.30 pagi asben call hp Alhamdulillah lesen dah dapat...emm Alhamdulillah lama betul menunggu giliran untuk dapatkan lesen...lepas ni boleh survey-survey kereta 2nd dan senang sketlah nak bergerak bila ada transport nanti...tak kiralah kereta jenis apa pon janji boleh gerak



Emm bukan senang nak dapat lesen pak arab ni hehehehhe...banyak lah sogeh dioarg ni...emm settle satu al kisah...tinggal apt je lagi emmm Insyallah awal feb kitarog pindah apt area Al-Barsha..


1 comment:

paij188 said...

salam, i tinggal kat area discovery garden.. not far from al-barsha. hope to get o know u.