MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Sunday, February 7, 2010

makan-makan lagi


Tini Birthday Girl in Cheongsam



Tuan Rumah...sedap nasi ayam :)

5/2/2010


Aktitivi makan-makan lagi di rumah fairus...terima kasih sudi menjemput...sedap makan nasi ayam sehingga menjilat jari hehehehe dan menjadi tetamu yang pertama dan yang terakhir balik hehehhehe

Terima kasih sudi tempah kek dengan fida..


8 comments:

tifa said...

waa.. cantiknya kek!

paij188 said...

Fida, Thank You! Kek perfect! Thank you jugak untuk pujian Fida, klu betul sedap, bole ah jual kat bazaar tahun ni kot? hahahah (dah berangan dah..)

FiDa@aMiDa said...

tifa - thanks 1st buat doll cake nasib menjadi hehehhe

fairus...mmg pon boleh jual kat bazaar ramadhan tahun ni hehhehe sure laku tu heheh sedap giler :)

b.O.n.d.a said...

salam sis..

waaa..bestnye pandai masak!!! saya gak ler yang kayu dalam bab memasak ni :p

sis, April ni insya Allah saya ke Dubai..PESTAIM nih :p..

saya join expo MATRADE kat Za'abeel..

bleh aa kalo nak kontek2 sis or Malaysian yang lain ek?? saya 'sebatang kara' (ececece..)..i mean, gi sana sorang2..boss bawak wife so takmo kaco dia ;)

kalo ada info tpt mana yg best nak tuju @ harga yang berpatutan (read: murah ;p) nak shoping, maklumkan saya eks..

ni YM saya: bat3sya@yahoo.com

b.O.n.d.a said...

errr...lupa..mebi saya menginap kat Rose Rayhan..

QiStinA's said...

mmg kelas kek fida...nanti leh tempah....

ZaiY said...

cntik kek tu...nk potongpun sayang!

FiDa@aMiDa said...

kak moi thanks hehehhe 1st buat cake doll berjam2 nak menyiapkannya

kak ZaiY aah mmg sayang nak potong hehehhe

bonda Insyallah nanti akak bgtau tempat best utk di lawati