MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Thursday, December 10, 2009

Alhamdulillah dah complete class deco cupcakes










Gambar ehsan my sifu kak zue...camera dah full memory


7 Disember 2009



Cuti-cuti Malaysia saya habiskan masa lapang yang terluang dengan attend course yang saya minat...Alhamdulillah dah selesai attend Basic Cupcakes Deco Class with my sifu kak zue. Thanks ya kak zue..happy sangat and bangga jadi your 1st student..best sbb kak zue ajar one to one boleh concentrate dan byk ilmu yang saya dapat.
Insyallah lepas ni saya lebih bersemangat nak mendeco cupcakes bila balik Dubai nanti....kekawan Dubai kalau nak order kek boleh cari saya lah ya hehehheehe


8 comments:

Syigim said...

insyaAllah nk celebrate bday kahfi in jan.. bole la order cubcake yg baby tu from fida ye :)

haa...fida bole buat decor thomas & friends tak? hihihi..

FiDa@aMiDa said...

syiqim..thanks for the support :)
kalau deco thomas & friends selalunya guna edible image..kalau confirm nak fida boleh bawa balik edible image tu nanti ke Dubai.

Iryani Noor said...

Salam Kak Fida
lama dh yani tak jenguk blog akak... wahh blaja wat cupcake plak yer... chomel nyer.. akak amik class kt ner?? cam nk amik class gak la...

paij188 said...

syigim, tini pun in Januari!! fida, nak order utk januari and march amacam bole?

FiDa@aMiDa said...

yani - kak fida belajar Selangor aje..kalau berminat boleh bagi contact number sifu akak tu
sms akak no hp yani ya..

fairus - ok no hal :) thanks ya support fida

dilaOHdila said...

alhamdulillah....habis dah class erk
lepas ni mesti bayak order ni MIda...
Cuti sampai bila agaknya tu erk

CHOMEL CUPCAKES said...

Thanks to you too fida for yur trust in me..Kalau takde Fida,takde la akak dapat jadi cikgu ari tu..hehe..
Wah..belum balik Dubai dah ada yg order..Alhamdulillah..i know u can do it..keep practising..lama2 sure terrer,leh bukak kelas kat Dubai lak..

FiDa@aMiDa said...

kak dila
Alhamdulillah ada kawan2 yg support kat dubai tu heheheh belum balik dubai dah ada order menunggu hehehe

kak zue
terima kasih lah sudi jadi cikgu pada fida...pandai lah sket nak deco skrg heheheh sebelum deco cincai-cincai aje heehhehe..kena praktis dulu x confident lagi nak buka kelas hehehe