MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Monday, March 30, 2009

my breadmaker









12/3/2009


Citer backdated baru sempat nak update dalam blog ni

Cuba breadmaker bawa dari Msia...selama dok kat Korea dulu buat roti uli manually pakai tangan je..sekarang malas nak uli2 sebab budak-budak ni mengacau jer..so decide pakai breadmaker.

Taraaaaaaaaaa


Inilah percubaan pertama perasmian Breadmakerku...
Serupa macam kat kedai tak???


so lepas ni tak yah beli kat kedai lagi..sini roti buku 5aed satu buku mahal tau hehehhe
sapa kekawan kat Dubai nak order kat saya boleh hehehhehehe


Details mengenai BM Empress ni kat bawah :-

Nikmati Roti Buatan Sendiri yang Enak dan Menyihatkan. Pembakar roti Empress, membuat dan membakar segala jenis roti putih, gandum penuh, rai, walnut, madu, mahupun roti perancis yang rangup malah boleh membuat jem. Membuat roti sendiri di rumah sungguh mudah dengan Empress, bread Maker yang senang diprogramkan. Hanya letakkan semua bahan ke dalm, programkannya dan anda akan menikmati roti segar tanpa menunggu lama.

Functions :
10 programmes : basic, frnch, whole wheat, sweet yeast cake, quick Dough, jam, bread dough & bakeLoaf size selection : 1.5 lb, 2 lb , 2.5 lb.13-hour delay start timer. Automatic 1 hour keep warm function. Child lock system

Fungsi :
10 prgram : Asas, perancis, gandum tulen, manis, kek yis, segera, doh, jem, doh roti dan bakar. Pilihan size : 1.5 paun , 2 paun dan 2.5 paunDelay time 13 jam. Fungsi pengekal panas automatic 1 jam. System kekunci kanak-kanak.



1 comment:

mother of two said...

wah2.. jadik2.. nie kena buat evening tea nie..bila tu?