MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Tuesday, December 16, 2008

Alhamdulillah






15 Disember 2008

Alhamdulillah walaupon penat menunggu akhirnya dapat jugak register Amily ke The Winchester School...pagi tadi dia punyalah excited nak pergi tengok sekolah dia..kejut je automatik terus bangun nak mandi heheheh..Semester akan bermula next year 4th February 2009 di masukkan di KG2.


Sampai sekolah The Winchester School (GEMS School) area Ibn Battuta Mall...buat registration semua..principle dia bagus Mr Raminder Vig very friendly person..siap bawa kitaorg tour around the school lagi..

Adik Farris Adam pulak tak behave sgt...asyik nak main sana sini...adoi penat mama dok mengejar..tak bagi buat badan lembik2 pastu nangis2..mama dia tak tahan dengar dia nangis..cepat-cepat dukung bawa dia playground kat luar...(malulah anak buat perangai lak kat hall sekolah tu huhuhu)


Dah selesai beli uniform, register bas sekolah, beli buku semua..then we all balik rumah.
Kat rumah Amily nak cuba baju sekolah dia..nilah gaya excited dia nak pergi sekolah..
masuk sekali interprem adik dia gak...heheheh....Lega rasanya dah settle satu perkara..sekarang nak cari rumah pulak..
Emmm ada sapa2 di My UAE group hantar anak kat sekolah ini tak?

3 comments:

Imeirda said...

Alhamdulilah finally Amily dah dapat masuk sekolah.Sure dia excited tunggu new year term sekolah reopen. to Amily All the best from Auntie Jeda

FiDa said...

kak ida

mmg amily excited sgt hari2 tanya bila nak pergi skool :)

paij188 said...

hi, wanna check la kak, KG2 start next year Feb ye? sebb anak saya nk masuk KG2 gak coming new session ni, tgh waiting list lg... anak akak masuk waiting list jugak ke dulu?