MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Tuesday, December 6, 2011

Kembali bersiaran di tanahair tercinta Malaysia

salam semua....
Dah agak lama blog ini agak bersawang ye hehehehhe maafkanlah saya.
Kini saya bersiaran di bumi tanahair tercinta Malaysia....
Kami baru je balik for good dari Dubai ke KUL 3hb Disember yang lepas
sekarang baru nak settle down kat sini
Kepada kawan-kawan kami di Dubai..syukran & Massallamah..till we meet again.
pada yang tak sempat nak jumpa, mohon maaf dari kami sekeluarga..Insyallah ada rezeki kita berjumpa lagi.
Kepada yang kawan-kawan yang sudi buat farewell lunch/dinner/ coffee morning untuk kami tu...terima kasih lah banyak-banyak atas ingatan serta jemputan anda....semoga persahabatan akan berpanjangan...walaupon jauh dimata dekat dihati...

13 comments:

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

Home sweet Home mida.....

Idah said...

Assalamualaikum kak,
Sekarang dah balik Malaysia ye? Akan duduk di sini ke? Lama betul idah xjenguk blog akk sbb idah pun dh lama xberblog...:) Welcome back to Malaysia kak.

lina said...

salam fida - welcome back fida.

FiDa@aMiDa said...

terima kasih Dila, Idah, Lina....

FiDa@aMiDa said...

terima kasih Dila, Idah, Lina....

Image said...

Happy Merry Christmas to all visitor of the site. Your post is Extraordinary and really very helpful for me.
Greeting of Happy New Year also to all.

Thanking you

Call Girls Number

~~zAnAfAhMi~~ said...

Assalam....fida dah balik sini, kat mana skrg? Perak? Mesti seronok gila kan? Boleh la jln sabah.

FiDa@aMiDa said...

salam kak zana..sorry tak perasan akak hantar message kat sini..aah balik msia...skrg menetap di Rawang dekat2 area rmh mak, Insyallah kalau fida jalan2 Sabah boleh cari kak zana :)

alyna said...

salam kak mida...

selamat kembali ke Malaysia...

Sumon Ahmed said...

Thanks for the Awesome Post.
The post is very interesting to me and I wish I will be Back again to your Blog To read more Post of you.

Thanking you.
Bangladesh

Food Blog said...

Nice Post, I like it really.

lisheng she said...

Nike Discount Shop http://www.huotop.com
MERCURIAL GLIDE III FG,CTR360 TREQUARTISTA III AG
Nike Discount Shop http://www.huotop.com
JORDAN SUPER.FLY X,JORDAN SUPER FLY RTTG X
Nike Discount Shop http://www.hoqotop.com
LEBRON 9 LOW,JORDAN FLY WADE 2 EV

Ya┼čar Demir said...

http://travelguide-for-dubai.blogspot.com/