MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Saturday, July 2, 2011

she's turn 7



fondant handbag cake


fondant handbag cake






kek dah dipotong
1/7/2011


Genap 7 thn umur kakak...kakak nak buat Birthday Party tapi disebabkan papa x balik cuti terpaksalah postpone dulu nak buat party kakak


Semoga menjadi anak yang solehah, berjaya dunia & akhirat..Insyallah amin


Cake requested Barbie Doll but mama tak sempat buat...mama buat handbag cake je lah ye
Kebetulan mama pergi belajar buat handbag cake with kak Jun, a day before her birthday, area Subang bersusah payah dan bersemangat walaupon tak da transport sebab papa tak balik sama..



Boleh clik kat sini blog my sifu Kak Jun


No driver patah kaki
Saya ke sana guna public transport je....guna komuter then take a cab to USJ

4 comments:

Rozita said...

cantiknya kek... macam beg betul... gigih mak dia gi belajar...

lina said...

salam Fida Happy birthday...semoga anak yg comel ini berjaya didunia dan akhirat amin...wellcome back fida.

FiDa@aMiDa said...

salam lina terima kasih for the birthday wish
terima kasih rozita :)

dbalkis said...

cantik handbag kek tu...