MY GUEST BOOK

Followers

My Blog Awards 2008/2009

Sunday, November 14, 2010

Nasi mandi






Nasi Mandi Ayam


Nasi Mandi Kambing


sambal dan salad

12/11/2010
Pekena Nasi Mandi baru di area Jumeirah...

menurut staff kedai ini baru beroperasi kira-kira 7 bulan...
thanks kak moi sebab recommend this restaurant

Serba baru cantik interior dia...family boleh makan dalam tent di bahagian atas..kalau tak makan kat meja & kerusi kat bawah..

cuma budak-budak ni bising dalam tent tu siap kena sound suruh senyap hehehehe

Overall : sedap tapi dulang dia macam kecil je hehehehe
(kami order nasi mandi ayam & nasi mandi kambing, mushroom soup, teapot tea)

Dekat dengan rumah parking pon senang...rasa lebih kurang je macam Mandi di Tawasol di Deira tu...tak yah gi sana lagi hehehehe

4 comments:

zarin said...

salam kak....kami sekeluarga suka sgt makan nasi mandi ni..tp kat sini tkde la makan dlm dulang macam ni ;-)

lina said...

emmm nampak sedap...

PearlnScarf said...

k fida..mintak tolong carikan resepi nasi mandi nie specially salad dan kuah tomato dia tu.. saya suka sangat

FiDa@aMiDa said...

salam zarin
oh ya ke singgah Dubai pekena nasi mandi :)
lina mmg sedap :)
pearls basically kuahnya tomato fresh di blend dgn cili hidup sket rasanya